Röplabda

2024.03.22. 21:37

Hazai pályán lezárta a MÁV Előre a Kecskeméti RC elleni párharcot

Pénteken este játszotta a Kecskeméti RC és a székesfehérvári MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda NB I. Extraliga negyeddöntőjének a harmadik mérkőzését az egyik fél harmadik győzelméig tartó összecsapáson. Az első két találkozót a Székesfehérvár nyerte, a kecskemétiek tehát a nyolcaddöntő folytatásáért játszottak.

Vincze Miklós

Az első játszámát – az idei évet tekintve - már-már hagyományosan gyengébben kezdte a hírös városi alakulat, azt 25–17 arányban húzta be Omar Pelillo csapata. A második játszmában végre felvették a kecskemétiek kesztyűt, a szettnyeréshez azonban ez is kevés volt, a második etapot a végjátékban nyerte 25–23 arányban a MÁV Előre. A következő szettben is a jobbik arcát mutatták Deák Márk tanítványai, ám ezen az estén ez is kevés volt, akárcsak amásodik játszmát, ezt is 25–23 arányban nyerte a Fehérvár, és jutott be az Extraliga elődöntőjébe. A Magyar Kupában bronzérmet nyerő kecskemétiek az 5–8. helyért harcolhatnak tovább.

röplabda, MÁV Előre, meccs
Hazai pályán lezárta a MÁV Előre a Kecskeméti RC elleni párharcot
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában