Labdarúgás

2024.03.04. 12:47

Szoros meccsen maradtak alul a kecskeméti tartalékok

Vasárnap elrajtolt az NB III-as bajnokság is, a dél-keleti csoportban a BKV Előrét fogadta a 18. fordulóban a „kis” KTE.

Nyitray András

Virágh Ferenc ezúttal csak a fiatalokra számíthatott, hiszen az NB I-es gárda a Ferencváros vendége volt. Nem indult jól a mérkőzés, hiszen a vendégek már a 8. percben megszerezték a vezetést, Balogh Máté használta ki a hazai védelem megingását. A folytatásban ugyan sokat tettek a kecskemétiek az egyenlítésért, de megtartotta előnyét a fővárosi csapat.

Kovács Kolos, labdarúgás, KTE II,
Kovács Kolos
Fotó: Nyitray András

– Csalódottak vagyunk, hiszen a lehetőségünk megvolt a pontszerzésre, vagy még többre is, ám több alkalommal sem tudtuk a kaput eltalálni kecsegtető helyzetben. Egy remek csapat ellen kemény csatát vívtunk, játékban jól teljesítettünk. A helyzetkihasználás volt a döntő, amiben ellenfelünk volt a jobb. Kemény sorozat vár ránk, de állunk elébe, hiszen teher alatt nő a pálma – értékelt Virágh Ferenc.

Kecskeméti TE II. – BKV Előre 0-1 (0-1)

Kecskemét, 100 néző. V: Kakuk (Németh B. Szabó R.)

KTE II.: Cseh – Hatvani, Artner, Györgye (Horváth Á. 81.), Zoltán (Kovács P. 46.), Jászai-Deák, Bodor, Molnár M., Kovács K. (Majoros 68.), Goretich (Czenky 46.), Szamosi. Vezetőedző: Virágh Ferenc

BKV: Horváth G. – Reizer, Forgács, Szabó N., Zoboki (Körösi 67.), Kubó, Soós, Kesselbauer, Kerék, Takács, Balogh M. Vezetőedző: Balogh Béla

Gól: Balogh M. (8.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában