Labdarúgás

2024.03.05. 07:00

Parádés előételnek bizonyult a Jakabszállás-Tiszaug bajnoki

Bár a vármegyei harmadosztályú bajnokság – mind a négy csoportban – csak a hétvégén indul, egy mérkőzést azonban az Északi csoportban, a Jakabszállás-Tiszaug mérkőzést már lejátszották. A bajnokság előtti előétel parádésra és fűszeresre sikerült, egy fordulatos, élvezetes meccsen 4–3 arányban nyert a hazai csapat.

Vincze Miklós

A hazai csapat, a Jakabszállás az őszi idény végén a 15. helyen zárt, a csapat mindössze öt pontot gyűjtött, a vendég Tiszaug viszont a harmadik helyen várta a – előbbre hozott – tavaszi rajtot. A vendégcsapat volt tehát a mérkőzés esélyese. Ezt már az első percben igazolta is, Szabó Norbert megszerezte az Tiszaugnak a vezetést. A hazai gárda azonban nem omlott össze, Sárai-Szabó Dániel előbb egyenlített az első negyedóra zárásakor, majd Tóth Csaba a 36. percben a vezetést is megszerezte a hazaiak számára. Nem sokáig tartott ez az állapot, Polovics Mihály még a félidő előtt egyenlített. A folytatásban Zámbori Tamás visszaállította a papírformát, a Jakabszállás azonban ekkor sem adta föl. Vig Tamás az 57. percben egyenlített, majd a 84. percben Tóth Csaba megszerezte saját maga második, és csapata negyedik, győzelmet jelentő gólját. Soha rosszabb felvezetést a bajnoki rajthoz.

labdarúgás, mérkőzés, jakabszállás kse, tiszaug kse
Tóth Csaba (labdával) kéát góllal vette ki a részét a hazai sikerből.
Fotó: Szentirmay Tamás

Jakabszállás KSE–Tiszaug KSE 4–3 (2–2)

Jakabszálás, vezette: Rabi József (Marton Renáta, Marton Patrik)

Jakabszállás: Garzó – Kulman, Tóth Cs., Vig, Bor, Nagy R., Eszik, Sárai-Szabó, Kovács M., Szegedi, Kullai.

Tiszaug: Faragó – Balla, Nagy I., Szentesi, Sléder (Mihályi 72.), Barhács (Szőnyi 63.), Zámbori (Kiss L. 58.), Lovas, Szabó N., Nagy A. (Polovics 33.), Szenesi (Mészáros 58.)

Gól: Sárai-Szabó a 15., Tóth Cs. a 36., 84., Vig az 57., illetve Szabó N. az 1., Polovics a 43., Zámbori az 53. percben.

Sárga lap: Vig 49., Tóth Cs. 59., illetve Nagy I. 15., Szentesi 19., Balla 36., SzabóN. 64. perc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában