Röplabda

2024.03.04. 16:55

Biztosan győzött Szombathelyen a HÉP–KRC Röpke

A mögöttünk álló hétvégén a harmadik mérkőzését játszotta le a HÉP-Kecskeméti RC Röpke a női röplabda NB II. felsőházi rájátszásában, és a hírös városi hölgykoszorú továbbra is hibátlan a másodosztály legjobb hat csapatát felvonultató elit mezőnyben, ugyanis Szombathelyen 3–0 arányban nyerte a mérkőzést.

Vincze Miklós

A hétvégén már a harmadik meccsét vívta meg a Kecskeméti RC-HÉP Röpke a női röplabda NB II. felsőházi rájátszásában, és ezúttal is idegenben szerepeltek a kecskeméti hölgyek. 

röplabda, Kecskeméti RC-HÉP Röpke SE, Kecskemét,
A kecskemétiek játékosa, Sanchez Natalie Aleyda nyit
Fotó: Bús Csaba

Bár a vezetőedző, Erki Milán nem tudott elutazni a gárdával, őt zökkenőmentesen helyettesítette a másodedző, Farkas Péter. Olyannyira zökkenőmentesen, hogy a hírös városiak az eddigi sormintát nem hibázták el, ugyanis két idegenbeli győzelem után a harmadik idegenbeli fellépést is győzelemmel tudták le. Jókora utat tettek ugyan meg a mérkőzés színhelyére, Szombathelyre, a játékosokból azonban az utazás nem vette ki az energiát, 3–0 arányban nyerték a mérkőzést. A tiszta idejét tekintve 65 percig tartó találkozón az első szettet 25:17 arányban nyerték meg, a második és a harmadik játszmát pedig egyaránt 25:19 arányban nyerték meg. A Röpke így továbbra is hibátlan a felsőházi rájátszásban, és a megszerzett pontokat tekintve a tatabányai TRSE csapatával holtversenyben, ténylegesen a 2. helyen áll.

– A nyitásfogadásunk néhol akadozott ugyan, ettől függetlenül magabiztosan, jó és magabiztos játékkal, szettveszteség nélkül zártuk le a mérkőzést – értékelt a mérkőzést követően Farkas Péter, a kecskeméti hölgyek másodedzője. – Annak pedig külön örülök, hogy ma mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, és mindannyian éltek is vele.

Haladás VSE–HÉP-Kecskeméti RC Röpke 0–3 (17, 19, 19)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, játékvezetők: Barabás Béla, Nagy László Ferenc.

Haladás VSE: Kőrösi, Héjj, Marton, Bánfi, Németh, Rudolf. Liberó: Varga N., Ragasits. Csere: Horváth B:, Kocsis, Dabronaki, Avas. Vezetőedző: Mucsi Péter.

HÉP-Kecskeméti RC Röpke: Kökény, Pintér, Lehoczi, Vezsenyi, Fazekas, Csányi. Liberó: Szűcs. Csere: Kiss L., Horváth J., Sanchez, Szarka, Illés.

A Röpke a következő mérkőzését hazai pályán játssza, március 10-én, vasárnap 12 órai kezdettel igazi rangadót vív a csapat, hiszen az éllovas TRSE gárdáját fogadják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában