Kosárlabda

2024.02.23. 07:00

Kucsera sérülése folyamatosan javul

A Falco KC elleni mérkőzésen mindössze hét percet tudott a pályán tölteni Kucsera Dániel, ugyanis egy ütközést követően bokasérülést szenvedett. Az elmúlt egy hétben a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét fizioterapeutáinak szakmai irányításával végzett rehabilitációs munkát, és a jövő héten vissza is térhet az edzésekhez.

Nyitray András

– Egy szerencsétlen ütközés folytán a bokám kiment, és nem tudtam sajnos folytatni a játékot a Szombathely ellen – mesélte Kucsera Dániel a csapat hivatalos honlapján. – Szerencsére nem lett túl komoly a sérülés. Azóta folyamatosan azon dolgoztunk Váczi Tamással és Horváth Dáviddal, hogy minél előbb visszatérhessek a parkettre. Úgy érzem, hogy napról napra jobb az állapotom, így bizakodó vagyok, hogy már csak pár nap, és újra edzhetek.

Kucsera Dániel, kosárlabda, sérülés, Duna Aszfalt DTKH Kecskemét
Kucsera Dániel (labdával) jól halad a felépüléssel
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A nemrégiben mesterdiplomát szerző Horváth Dávid fizioterapeuta szerint is jó úton jár Kucsera Dániel, hogy visszakapcsolódhasson a csapat aktív munkájába.

– Dániel kontakt mechanizmusú bokaszalag rándulást szenvedett a legutóbbi mérkőzésen – mutatott rá a probléma forrására Horváth Dávid. – Azóta minden eszközt bevetünk nála, hogy minél előbb rendelkezésére tudjon állni a szakmai stábnak. A klub szerencsére bőségesen ellátott mindenféle eszközzel, amivel elő tudjuk segíteni a gyógyulást. Ultrahangos, lézeres és kompressziós gépi kezelések mellett mobilizáló gyakorlatokat végeztünk. Progresszívan egyre inkább terheljük, bizakodóak vagyunk.

A Kecskemét legközelebb március 2-án a Szolnok vendége lesz 18 órakor az alapszakaszban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában