Labdarúgás

2024.02.27. 17:18

A Kisvárdát fogadja a Magyar Kupában a Tiszakécske

A legjobb nyolc közé jutásért harcolhat szerda délután a Tiszakécskei LC, ellenfele az NB I.-ben szereplő Kisvárda lesz.

Vincze Miklós

Szerdán este 18 órai kezdettel Magyar Kupa mérkőzést vív hazai pályán a Tiszakécskei LC. Kis Károly csapata, amely a Merkantil Bank Liga NB II.-ben jelenleg a 17. helyen áll, az első osztályban szereplő Kisvárda Master Good csapatát fogadja, a tét a kupában a legjobb nyolc közé jutás. A kécskeiek vendége, a Kisvárda az OTP Bank NB I.-ben jelenleg a 11., az utolsó előtti helyen áll, öt győzelem, két döntetlen és tizenöt vereség a mérlegük. 
A kupában a Kisvárda a Pilisi LK vendégeként kezdett a harmadik körben, 5–0-ás győzelemmel abszolválták az NB I.-es csapatok számára nyitókörnek számító harmadik fordulót, majd a következő körben az Unione FC vendégeként a fővárosban 6–0-ra győztek. 

Football.,The,Ball,Flies,Into,The,Net,Gate
A Kisvárdát fogadja a Magyar Kupában a Tiszakécske
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Tiszakécskei LC a ma délutáni vendégéhez hasonlóan, NB II.-es csapat lévén a harmadik körben szállt be a kupaküzdelmekbe. A Bicskei TC vendégei voltak az első kupacsata során, Szőr Levente, Viczián Áádm és Erdei CArlo góljaival 3–0 aráyban győzték le az alacsonyabb osztályú ellenfelüket. A 4. körben a velük egy csoportban szereplő, tehát a bajnokságban is riváis FC Ajkát fogadták hazai pályán, még a tavalyi esztendőben, november 1-én, és győzték le Zamostny Balázs góljával 1–0 arányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában