Röplabda

2024.02.26. 07:00

Megtörte rossz sorozatát a Kecskeméti RC

A férfi röplabda Extraligában vasárnap a MEAFC-Peka Bau Miskolc volt a Kecskeméti RC ellenfele a Messzi István Sportcsarnokban. Deák Márk együttese magabiztos sikerrel zárta le nyeretlenségi szériáját.

Nyitray András

Újra nyert a KRC

Fotó: Bús Csaba

A kecskemétiek már az első szettben magabiztosan játszottak, gyorsan kényelmes előnyt szereztek, 20-13-nál már csak az volt a kérdés, mikor zárják le az első partit. Végül 25-19-re bizonyultak jobbnak. 

krc, röplabda, kecskemét,
Újra nyert a KRC
Fotó: Bús Csaba

A folytatásban sem változott a mérkőzés képe, sőt, végül számszerűen sem történt változás, a végig dominánsan játszó hazaiak ismét 19 pontot engedtek a vendégeknek. A Miskolc mindent megtett, hogy ne záruljon le a meccs, így a harmadik szett sokkal szorosabb eredményt hozott, de a hajrát megint a hazaiak bírták jobban koncentrációval, így 25–23-ra húzták be a döntő játszmát.

Kecskeméti RC – MEAFC-Peka Bau 3:0 (19, 19, 23) 

Kecskemét, 75 néző. V: Gyulai, Soltész

Kecskemét: Boldizsár 9, Gacs 6, Török S., Farkas P. 6, Kecskeméti 19, Varga P. 14. Csere: Mócza 3, Bogdán. Vezetőedző: Deák Márk

Miskolc: Simkó 8, Komlósi 11, Kanellopoulos 4, Árva 11, Gombkötő, Csizmadia 7. Csere: Kapusi 1, Dudás, Fenyvesi. Vezetőedző: Varga László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában