Labdarúgás

2024.02.25. 17:14

Osztozott a pontokon a Kalocsa és a Kiskőrös

Az őszi idényt a 7. helyen záró Kalocsa a 12. helyen befutott Kiskőröst fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság tavaszi nyitófordulójában.

Vincze Miklós

A két, télen megerősödött csapat rangadóján a hazaiak szerezték meg a vezetést Tóth Levente révén, még az első játékrészben, a második félidőben a vendégek találtak be, Godslove volt a gólszerző. A két csapat így megosztozott a pontokon.

labdarúgás, vármegye I
Egejuru Goslove Ukwuoma (kék mezben) szerezte a kiskőrösiek egyenlítő gólját Kalocsán.
Fotó: Bús Csaba

ANDA Kalocsa FC–Kiskőrösi LC 1–1 (1–0)

Kalocsa, vezette: Tóth Csaba (Molnár Alex, Minda Róbert)

Kalocsa: Varga Sándor – Rideg, Tóth K., Székely (Tamás Z. 74.), Szabadi (Bányai 55.), Farkas Sz. (Farkas Z. 61.), Vass (Rábóczki 55.), Tóth L., Monori (Katus 92.), Török, Tamás B. Vezetőedző: Kohány Balázs.

Kiskőrös: Tóth Z. – Szedmák, Petrovics, Csáki, Vén, Barkóczi, Budai (Pekker 71.), Hompót, Szabó D. (Dulai 46.). Lajkó, Godslove. Technikai vezető: Márton Zsolt.

Gól: Tóth L. a 20., illetve Godslove az 52. percben.

Sárga lap: Török 40., Tamás B. 48., Farkas Sz. 57., Rábóczki 86., Rideg 89., illetve Szedmák 56., Barkóczi 67., Hompót 83. perc.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában