Futsal

2024.02.06. 17:30

Február végén folytatja a ScoreGoal

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a férfi futsal NB I. felső- és alsóházi rájátszásának a sorsolását. A ScoreGoal Kecskemét a Debrecen ellen kezd február végén, és május elején zár, a Veszprém vendéglátójaként.

Vincze Miklós

ScoreGoal gólöröm.

Fotó: Bús Csaba

A férfi futsal NB I.-ben az elmúlt héten zárult le az alapszakasz, amelyben a ScoreGoal Kecskemét Futsal a 4. helyet szerezte meg, így három ponttal a tarsolyában vághat neki a felsőházi rájátszásnak. A felsőházban az első mérkőzését hazai pályán vívja Marko Gavrilovic csapata, a hírös városiak a DEAC gárdáját fogadják február 23-án, pénteken. Bő kéthetes szünetet kaptak tehát a bajnokságban részt vevők, a folytatás azonban onnantól igen feszes lesz.

A hajdúságiak hírös városi vendégjátékát követően a ScoreGoal Kecskemét Futsal március 1-én a Berettyóújfalu vendége lesz, három napra rá a Haladást fogadja. Március 8-án a Nyíregyházát látja vendégül, majd tíz nap szünet után a Veszprémhez utazik, március 18-án, ezzel lezárul az első kör. A visszavágó kör március végén indul, akkor utaznak Debrecenbe a hírös városi kék oroszlánok, a második kör utolsó mérkőzését pedig május elején vívják, hazai pályán az 1. Futsal Club Veszprém ellen. Az időpontok jelenleg még hozzávetőlegesek, ám a mérkőzések sorrendje és a bizonyos fordulókra kijelölt hétvégék, illetve hetek, ha hétközi fordulóról van szó, már adottak.

A felső ház állása a rajt előtt:

1. HALADÁS 7 pont

2. BERETTYÓÚJFALU 5 pont

3. VESZPRÉM 4 pont

4. KECSKEMÉT 3 pont

5. NYÍREGYHÁZA 2 pont

6. DEAC 1 pont



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában