Labdarúgás

2024.02.11. 18:26

Egymással meccselt a Kiskőrös és az Akasztó

Felkészülési mérkőzésen vívott nem hivatalos szomszédvári derbit a Kiskőrös és az Akasztó az előbbi csapat otthonában. A találkozó jó iramot és 2–2-es döntetlent hozott.

Vincze Miklós

Kék mezben a kiskőrösiek, zöldben az akasztóiak

Fotó: Beniczki Dávid

Kiskőrös-Akasztó. Ez a párosítás a bajnoki idényben igazi csemegeszámba megy, hiszen a vármegye egyik legrangosabb örökrangadója, szomszédvári derbije. Hogy a rivalizálás nem ellenségeskedést takar – vagy ha igen, akkor ügyesen leplezik –, arra az utal, hogy a két nagy rivális ezúttal egymással vívott felkészülési mérkőzést. Egy biztos, ha a kiskőrösi mester, Márton Zsolt, és az akasztói vezetőedző, Szrenkó István olyan csapattal akart edzőmeccset vívni, amely ellen biztosan nem eresztenek le a saját játékosai, akkor mind a két tréner jól választott.

Márton Zsolt a kezdéskor a Tóth Zoltán – Lajkó, Barkóczi, Hompolt, Vén – Szedmák, Pekker, Budai, Szabó D., – Petrovics, Godslove tizenegyet küldte ki a pályára, Szrenkó István pedig a Németh Zs. – Tóth Á., Doszpod, Fábián, Vincze, Varga M., Szabó N., Bányai, Szrenkó, Boldizsár, Szabó Zs. kezdőnek szavazott bizalmat, a dolgát jelentősen megkönnyítette, hogy igen sok volt a keretből a hiányzó. A hazai oldalon csereként lehetőséget kapott még a kapuban Brada, Pekker helyett beállt Pecznyik, Petrivics helyett pedig Györgye, akasztói oldalon pedig Fésűs és Madácsi kapott még a kezdők mellett szerepet. A mérkőzés 1–1-es első félidő után 2–2-es döntetlenre végződött. A hazai gólokat Petrovics és Pecznyik, az akasztói találatokat Szrenkó Attila és Tóth Ákos jegyezték.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában