Püspöki Patrik

2024.01.09. 13:50

Világkupára készül a bajai birkózó

Horvátországban, Zágrábban rendezik meg az első idei világranglista pontszerző versenyt a Zágrábi Világkupát, birkózók részére január 10-én.

Márton Anna

Püspöki Patrik

Fotó: Márton Anna/ archív-felvétel

A magyar színeket 86 kilogramm szabadfogásban Püspöki Patrik képviseli a Mogyi Bajai Birkózó klub versenyzője. Magyarország népes csapattal érkezik, a kötöttfogásban, a szabadfogásúban és a női birkózásban lesz több képviselője hazánknak.

Jagicza László a Mogyi Bajai Birkózó Klub vezetőedzője szerint ez a verseny rendkívül fontos, világranglista pontokat lehet szerezni. Az olimpiára való kijutás is a világranglista alapján történik. 

Püspöki Patrik a napokban érkezett meg a lengyelországi edzőtáborból. A bajai klubtársak bíznak abban, hogy nagyon jó formában van. A bajai birkózónak a helyszínen is szurkolnak majd a klubtársak, akik a Mogyi Kft. által felajánlott kisbusszal utaznak a Zágrábba. Abban bíznak, hogy Püspöki Patrik a legjobb öt között zárja a versenyt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában