Birkózás

2024.01.31. 10:21

Jól indult az új év a Soltvadkerti TE-nek

Hétvégén az Egri VSI birkózó szakosztálya rendezte meg az U10-es, U11-es és U13-as korosztály területi szabadfogású országos bajnokságát, ahol a Soltvakderti TE 14 versenyzője szállt harcba a végső sikerekért. Nem lehetett panasz a gyerekek teljesítményére, hiszen egyénileg és csapatként is nagyon erősnek és eredményesnek bizonyultak. 

Nyitray András

A Soltvadkerti TE csapatban első helyen zárt

Fotó: STE

Az U10-es korosztályban Nagy Péter Dominik szerepelt a legjobban, aki aranyéremig jutott a 29 kilogrammos mezőnyben, míg Tóth Kerim a 32 kilogrammos súlycsoportban a második helyen végzett. Gáspár Ramóna (35 kg) ezúttal helyezés nélkül végzett.

Az U13-as korosztályban még magasabbra helyezte a lécet a Soltvadkert, hiszen minden súlycsoportban éremmel gazdagodott az egyesület. Bronzéremmel zárta a tornát Nagy Viktórai (29 kg), Ilyés Zoltán (38 kg), és Maczelka Gellért (42 kg), míg második helyen végzett Tímár Balázs (29 kg), Nagy Milán (32 kg), Lippai Dorina (38 kg), Puskás Bence (46 kg), Dobos Donát (58 kg), Tóth László Szemír (69 kg). Lippai Áron (35 kg) és Lippai Lili (42 kg) ezúttal nem tudott felállni a dobogóra, de így is elismerésre méltóan küzdöttek. 

A megszerzett 9 éremmel a Soltvadkerti TE a csapatversenyben első helyezést ért el az U13-as korosztályban, összesen pedig 11 medállal távozhatott Egerből, így az év első versenyére aligha lehetett panasza az egyesület versenyzőinek és edzőinek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában