Röplabda

2023.12.03. 12:11

Újabb szép sikert ért el, már a 2. helyen áll a Röpke – galériával

A sereghajtó Kistext csapatát fogadt a HÉP-Kecskeméti RC Röpke a női röplabda NB II. Keleti csoportjában, az alapszakasz 8. fodulójában. A papírforma tehát hazai sikert ígért, Erki Milán csapata biztos győzelemmel igazolta is az előzetes várakozásokat.

Vincze Miklós

A kecskeméti Kökény Abigél szerez pontot a Kistext elleni mérkőzésen

Fotó: Bús Csaba

A helyszín kötelez. A megannyi kecskeméti sportsikert és emlékezetes csatát látott Messzi István Sportcsarnokban vívhatta a hétvégi bajnokiját a HÉP-KRC Röpke csapata. A kecskeméti hölgyek emlékezetessé tették a maguk számára ezt az alkalmat, hiszen esélyeshez méltó játékkal, a tiszta időt tekintve ötvennégy perc alatt 3–0 arányban megnyerték a Kistext elleni bajnokijukat.

Ennek megfelelően a vezetőedző, Erki Milán is elégedetten nyilatkozhatott a találkozót követően: – A várakozásoknak megfelelően alakult a mérkőzés, magabiztosan tartottuk itthon a három pontot. Mindenkinek tudtam ma játéklehetőséget adni, és egytől egyig éltek is vele. Dicséret illeti ma az egész csapatot.

HÉP-KRC Röpke–Kistext 3–0 (8, 17, 12)

Kecskemét, Messzi ISTván Sportcsarnok, játékvezetők: Mezei Zoltán, Dunszt Ferenc.

HÉP-KRC Röpke: Kökény, Pintér, Lehoczki, Kiss L., Fazekas, Csányi. Liberó: Szűcs, Kispeti. Csre: Szabó Cs., Sanchez, Szarka, Illés. Vezetőedző: Erki Milán. Másodedző: Farkas Péter.

Kistext: Madaras R., Galambos, Kovács Z., Rátkai, Varga B., Veress. Liberó: Virág. Csere: Taákcs, Takács-Váry, Nagy R., Madaras D. Vezetőedző: Takács Dóra.

A kecskemétiek a következő mérkőzésüket jövő szombaton játsszák, akkor az Emericus-BDSE vendégei lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában