Úszás

2023.12.18. 17:05

Több egyéni csúccsal zárták az évet a BÁCSVÍZ KVSC versenyzői

A hétvégén több korosztályban is versenyeztette a fiatal úszóit a kecskeméti BÁCSVÍZ KVSC. Az egyesület versenyzői eredményesen szerepeltek a népes mezőnyt felvonultató viadalon, ugyanis nem kevesebb, mint hatvanöt érmet szereztek.

Vincze Miklós

Sikeresen szerepeltek a BÁCSVÍZ KVSC ifjú úszói.

Fotó: Bácsvíz KVSC

Az idén az ötödik alkalommal rendezték meg a háromnapos Cikluszáró Úszóversenyt a Kecskeméti Fürdőben. Az év végi felkészültségi állapotról kiváló képet adó viadalon tizenhárom egyesület száznyolcvanegy versenyzője mérte össze a tudását, köztük a kecskeméti BÁCSVÍZ KVSC is, amelynek az úszói nagyon szépen szerepeltek. Délelőtt előfutamokban, délután pedig korosztályos döntőkben javíthattak időeredményeiken a résztvevő sportolók.

A kecskeméti egyesület versenyzői bőséges számban szereztek érmeket, és gyarapították az éremgyűjteményüket, ugyanis összesen 23 arany-, 27 ezüst- és 15 bronzérmet szereztek. A LEN pontszámok alapján a legeredményesebb versenyzőnek járó serleget a 15 évesnél idősebb fiúk kategóriában Garajszki Máté, míg a lányok a 12-13 éves korosztályában Kovács Nóra nyerte el. 

Kovács Nóra és Garajszki Máté
Forrás: Beküldött fotó

A versenyen aranyérmet szerzett Garajszki Máté, Farkas Flóra, Kovács Nóra, Mohay Janka, Kubicsek Csenge, Szabó Letti, Szalontai Roland, Szilvási-Hazag Aliz. Ezüstérmet vihetett haza Bali Dorottya, Gróf Csaba, Farkas Flóra, Kovács Nóra, Kubicsek Csenge, Meleg Hédi, Mohay Janka, Mozsárik Levente, Szabó Letti, Szalontai Roland, Szilvási-Hazag Aliz, Székely Levente. Bronzéremmel gazdagodott Bali Dorottya, Demjén Bátor, Farkas Flóra, Kubicsek Kornél, Mohay Janka, Puruczki László, Osztényi Dániel, Szalontai Roland, Székely Levente. A versenyzők felkészítő edzői, Bács Ferenc és Nagy Zoltán nagyra értékelték az éremtermést, és elégedettek voltak a pontszerző helyezést elérőkkel is. Pontszerző helyen végzett Ecsedi Bence, Kaczkó Lilien, Kiss-Pauditz Aliz, Koncz Angelika, Koncz Mirjam, Kószó Botond, Krajcsi Zolna, Palla Léna, Pintér Csaba, Szabó Levente, Tarsoly Zsolt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában