Nagykőrös

2023.12.05. 11:56

Sportlövészetben jeleskedtek a tiszakécskei gimnazisták

Újabb sportsikereket értek el a Móricz Zsigmond Gimnázium diákjai. Ezúttal sportlövészetben jeleskedtek.

Szentirmay Tamás

Újabb sportsikereket értek el a Móricz Zsigmond Gimnázium diákjai

Fotó: Beküldött fotó

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Nagykőrösön az általános és középiskolák országos bajnokságának vármegyei döntőjét sportlövészetben. A tiszakécskei Móriczos diákok ismét remekeltek, csapatban egy arany, egy ezüst, egyéniben pedig egy arany, egy ezüst és egy bronzérmet hoztak el a nyílt irányzékú légpuska húsz lövéses számban.

A lányok között első helyet szerzett Gergely Lana (9.B), második lett Kenyeres Nóra (10.B). A fiúknál a dobogó harmadik fokára állhatott fel Bajzáth Botond (11.B). Csapat versenyben aranyéremmel térhetett haza a Bognár Beáta, Gergely Lana, Laczkó Izabella (mindhárom (9.B) összeállítású tiszakécskei gárda. Az ezüstérmet is a Móriczos diákok szerezték meg, még pedig Felker Melinda (10.B), Kenyeres Nóra (10.B) és Lovas Barbara (12.B) összetételben.

A diákok egész ősszel készültek és gyakoroltak, hogy sikeresek legyenek. Ennek meg is lett az eredménye. Felkészülésüket az önkormányzat, a Városgondnokság, valamint a Kecskeméti Honvéd Sportegyesület is segítette.

A diákok legközelebb december 15-én Domaszéken az országos döntőben, tudják majd bizonyítani tudásukat és tehetségüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában