Labdarúgás

2023.12.02. 16:01

Győzelemmel kezdett a Bács-Kiskun vármegyei válogatott

Szombaton délelőtt tíz órakor vívta az első mérkőzését a Bács-Kiskun megyei válogatott a Területi Amatőrválogatottak országos Nagypályás Tornáján, a Csongrád-Csanád megyei regionális csoportban. Az első mérkőzésen a rendező vármegyével csapott össze Vanó Sándor gárdája, és a lajosmizsei Halasi Károlynak a 9. percben szerzett találatával 1–0 arányban győzött.

Vincze Miklós
Halasi Károly (piros mezben) gólja három pontot ért a vármegyei válogatottnak
Fotó: Szentirmay Tamás / archív-felvétel

Bács-Kiskun vármegye–Csongrád-Csanád vármegye 1–0 (1–0)

Gyula, id. Christián László Városi Sporttelep, vezette: Fekete Zoltán (Gyuga Zsolt, Czékus Sándor, Szénási Gábor)

Bács-Kiskun vármegye: Lengyel P. – Salléai (Szabó G. 61.), Varga M. (Gavula 31.), Lengyel Sz., Halasi (Rideg 47.), Lajkó (Orlov Sz. 55.), Plichta, Szabó Sz., Barkóczi, Farkas (Csiki 47.), Zsoldos. Vezetőedző: Vanó Sándor.

Csongrád-Csanád vármegye: Heckó – Papp, Csamangó, Pócs T. (Prozlik 31.), Ottlik Márk (Kalapács 47.), Ottlik Máté, Albert, Rádai, Csányi (Rádi 31.), Pócs D., Kelemen (Dudás 36.)

Gól: Halasi a 9. percben.

A Bács-Kiskun vármegyei válogatottnak a következő ellenfele Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye csapata lesz, a szombati játéknap zárómérkőzésén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában