Futsal

2023.12.19. 09:42

Gálázott az Apátfalva vendéglátójaként a ScoreGoal kettő

A dobogós helyezésért versenyben lévő kecskeméti ScoreGoal Futsal Pro-Sport az utolsó előtti helyen álló Apátfalvát fogadta hétfőn este a Futsal NB III. Csongrád-Csanád megyei csoportjában, a 7. fordulóban. A hazaiak parádés játékkal biztos győzelmet arattak.

Vincze Miklós

Récsei Péter két góllal vette ki a részét a sikerből.

Fotó: Bús Csaba

Hazai részről Beregszászi kezdte meg a gólgyártást a 3. percben, Gáspár a 7. percben már kettőre növelte a hazai előnyt. Ezután következett újra Beregszászi, ráadásul két perc alatt kétszer, így a 12. percben már 4–0 állt az eredményjelzőn. A félidőt Récsei gólja zárta le, 5–0-ás hazai fór mellett vonulhattak pihenőre a csapatok. A folytatásban Tóth László szerzett egy mesterhármast és növelte nyolcra a hazai előnyt, a pontok leendő sorsa tekintetében ekkor már az utolsó kecskeméti pesszimistából is eltűnt a kétely. Récsei és Dudás 10–0-ra alakította az állást, végül Beregszászi döntött úgy, hogy ne végezzel holtversenyben Tóth Lászlóval a gólszerzés tekintetében, rúgott még kettőt, így a ScoreGoal harmadosztályú csapata végül tizenkét góllal nyerte meg a mérkőzést. Remekül működött tehát a gépezet, Móra Viktor vezetőedző elégedetten figyelhette a játékosait, akik minden bizonnyal önbizalommal telve várják az idei utolsó mérkőzést, ami nem ígérkezik könnyűnek, hiszen városi derbit vívnak a Dirner-Siland Futsal Clubbal. Szerdán este, 19 óra 30 perces kezdettel.

SG Futsal Pro-Sport Kft–Apátfalva SC 12–0 (5–0)

Kecskemét, Dunszt Ferenc Tornacsarnok, vezette: Garga Balázs (Szalai Szabolcs, Vereska Mátyás)

SG Futsal Pro-Sport: Andrásy – Hajnal, Dudás, Récsei, Beregszászi. Csere: Nádudvari – Gáspár. Tóth L., Szabó H., Papp. Vezetőedző: Móra Viktor.

Apátfalva: Csonka – Kardos, Vas, Szalkai, Graur. Csere: Bokor, Szabó P., Kollár.

Gól: Beregszászi a 3., 10., 12., 30., 35., Gáspár a 7., Récsei a 18., 29., Tóth L. a 24., 25., 27., Dudás a 30., Beregszászi a 30., 35. percen.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában