Futsal

2023.11.18. 11:50

Veszprémben vív rangadót a ScoreGoal Kecskemét

A tizenhárom kör után 26 ponttal a 4. helyen álló ScoreGoal Kecskemét Futsal a szintén 26 ponttal a második Futsal Club Veszprém vendége lesz hétfőn este a férfi futsal NB I. alapszakaszában, a 14. fordulóban. Ez a párosítás évek óta igazi presztízsmérkőzés, ezúttal azonban a tabella alapján is igazi hatpontos rangadónak ígérkezik a találkozó.

Vincze Miklós

A kecskemétiek szerb játékosa, Tomic Aleksandar tüzel a Maglód elleni mérkőzésen.

Fotó: Bús Csaba

A két gárda tehát azonos pontszámmal várja az egymás elleni mérkőzését, igaz, a Veszprém eggyel kevesebb meccset játszott, az éllovas Haladás VSE csapatával van még egy halasztott mérkőzésük.

Az első körben, az alapszakasz 3. fordulójában a Veszprém 5–3 arányban tudott nyerni a ScoreGoal vendégeként a Messzi István Sportcsarnokban, és a bakonyi legények azóta is remek formában vannak.

Az ScoreGoal Kecskemét Futsal az elmúlt hetekben a sérülések miatt felforgatott hadrendben tudott pályára lépni, ez azonban a hírös városiak eredményességében nem mutatkozott meg, Marko Gavrilovic fiai ennek ellenére is szorgosan gyűjtik a bajnoki pontokat, már hét mérkőzés óta veretlenek, a mögöttünk álló fázisban elért öt győzelem és két döntetlen tiszteletet parancsoló részeredmény.

– Úgy gondolom, hogy a Veszprém minimum döntős reményekkel várhatja majd a szezon végét – mutatta be az ellenfelet Mark Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – Kiváló csapat, minőségi játékosokkal, és egy remek edzővel. A legutóbbi, Berettyóújfalu elleni vereségük után kettőzött erővel fognak küzdeni, hogy legyőzzenek minket, így egy nagyon kemény és parázs csatára számítok. A szezon elején a felsőházba való jutást tűztük ki célul, és úgy vélem, hogy jó úton járunk. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert képlékeny jelenleg, hogy ki tudja nálunk vállalni a játékot a hétfői napon. Az az egy azonban biztos, hogy mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk Veszprémben.

A mérkőzés hétfőn este 18 óra 30 perckor kezdődik, a veszprémi, Március 15. úti Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában