Labdarúgás

2023.11.18. 15:42

Vaskúton győzött a Mélykút, Érsekcsanádon a Foktő

A hétvégén a 13. fordulót rendezik meg a vármegyei másodosztályú bajnokságban. A Déli csoportban két mérkőzést vívtak meg szombaton, mind a kettőt a vendégcsapat nyerte. A Mélykút Vaskúton már az első félidőben kialakította a végeredményt – 3–0-ra győzött a Mélykút –, az Érsekcsanád pedig sokáig partiban volt ugyan a Foktő vendéglátójaként, a vendégek azonban 3–2 arányban megnyerték a mérkőzést.

Vincze Miklós

Foktői gólöröm, amelyből ezúttal három is volt.

Fotó: Pozsgai Ákos

Vármegye II., Déli csoport

BSE Vaskút–Mélykúti SE 0–3 (0–3)

Vaskút, vezette: Béleczki László (Csovcsics Róbert, Varga Virág)

Vaskút: Sui – Tamás (Gyovai 65.), Nagy Sz., Müller (Bócz 70.), Puskás (Gyurkits 46.), Bosnyák, Takács (Fercsák 46.), Császár, Rebenszki, Vizhányó, Kubatov. Vezetőedző: Kurucz János.

Mélykút: Molnár – Madarász, Boldizsár (Papp 64.), Geleta, Vörös (Bényi 80.), Balla, Gyetvai, Borsos, Horváth D. (Bódi 70.), Figura, Horváth Z.

Gól: Figura a 25., Horváth D .a 32., Vörös a 43. percben.

Kiállítva: Vizhányó a 76. percben.

Érsekcsanádi KSKE–Főnix SE Foktő 2–3 (1–1)

Érsekcsanád, vezette: Allaga Iván (Szabó Gábor, Aros Robin)

Érsekcsanád: Hahn – Novotnik, Kenyeres, Kosztolányi, Neszvecskó (Töttös 63.), Tóth P., Varga Z., Szabó D. (Berta 16.), Kazinczi, Szabados, Szöllő.

Foktő: Ignácz – Török, Csesznók, Székely, Romsics, Markó, Balogh, Varga A. (Gyuris 83.), Mikes, Kovács M. (Drenyovszki 44.), Vass. Technikai vezető: Gyuricza János.

Gól: Berta a 30., Szöllő a 75., illetve Vass a 13., Varga A. az 51. és a 71. percben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában