Röplabda

2023.11.30. 07:00

Szoros mérkőzést bukott el fájó módon a KRC

A férfi röplabda Extraliga alapszakaszában a Kazincbarcikát fogadta szerda este a Kecskeméti RC. Deák Márk csapata ezúttal nem bír szettet nyerni a VRCK ellen.

Nyitray András

Kecskeméti RC – Vegyész RC Kazincbarcika 0–3

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Az első szettben egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, kiegyenlített csata zajlott, hol egyik, hol másik fél tudott pontot szerezni. Eleinte a hazaiak tudták birtokolni a szűk előnyt, de a vendégek ezek után elkapták a fonalat, 16–19-nél időt is kellett kérnie Deák Márknak. A hazaiak ugyan feljöttek és egyenlítettek, de az utolsó pillanatokban a barcikai kezek voltak stabilabbak (22–25). A második szettben nem változott a játék képe, a vendéglátó tudta kisebb előnnyel kézben tartani a partit, sőt, 21–21-nél teljesen nyitott volt megint a hajrá, a forgatókönyv azonban nem változott, a KRC tudománya ismét elfogyott a hajrára (22–25). A rutin a harmadik játszmában is döntő volt, a Kecskemét 22–22-vel ment bele a végjátékba, azonban a VRCK ekkor is lecsapott a hibákra (23–25), így egy szoros meccsen, de nyert szett nélkül maradt alul a KRC.

Kecskeméti RC – Vegyész RC Kazincbarcika 0–3 (22, 22, 23)

Kecskemét, 73 néző. V: Szarka Sík

KRC: Balla 2, Boldizsár 11, Gacs 4, Farkas P. 9, Kecskeméti 6, Varga P. 11. Csere: Bogdán, Török Zs. Vezetőedző: Deák Márk

VRCK: Jirásek 21, Gurskij 3, Velicsko 5, Bibók 15, Péter 11, Cziczlavicz 3. Csere: Óhidi, Kiss M. Vezetőedző: Toronyai Miklós

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában