Futsal

2023.11.28. 12:13

Parádés fordítást hajtott végre Apátfalván a Lajosmizse

A hat ponttal a 4. helyen álló Apátfalva volt az éllovas NNC Frogs Lajosmizse a férfi futsal NB III. Csongrád-Csanád megyei csoportjában. A mérkőzés óriási gólparádét hozott, és bravúros mizsei fordítást, hiszen a Bács-Kiskun vármegyeiek 8–4-es félidei hazai vezetés után tudtak győzni 11–9-re.

Vincze Miklós

A lajosmizsei Szabó Szabolcs (labdával) ötször mattolta az Apátfalva kapusát.

Fotó: BUS CSABA

A hazaiak elsősorban a kilenc perc alatt négy gólt jegyző Vas Károly révén a 13. percben már 5–1-re vezettek. Szabó Szabolcs két, és Treibert Gergő egy találaával hamar zárkóztak a mizseiek 5–4-re, de az első félidő hátralévő részében már csak a hazaiak találtak be, ráadásul háromszor, így 8–4 állt az eredményjelzőn az első húsz percet követően. Vas Károly ekkorra már hat gólt lőtt.

Nem estek kétségbe a lajosmizseiek. A második játékrészben Márki Bence két, Kovács József és Galambos Ádám egy-egy találatával előbb egyenlítettek – ehhez mindössze hat percre volt szükségük –, hogy aztán Szabó Szabolcs újabb három talállattal bebiztosítsa a Frogs győzelmét.

Apátfalva SC–NNC Frogs Lajosmizsei FC 9–11 (8–4)

Apátfalva, vezette: Burzon Márk, Vereska Mátyás, Nagy Krisztián.

Apátfalva: Frank – Lajtár, Kollár, Vas, Rakity. Csere: Boor, Olasz, Graur.

Lajosmizse: Peltzer – Kovács J., Márki, Dobosi, Treiber. Csere: Somogyi, Surányi, Szabó Sz., Galambos.

Gól: Vas a 4., 6., 10., 13., 18., 20., Rakity a 7., 17., Lajtár 40., illetve Dobosi 5., Szabó Sz. 13., 14., 26., 35., 36., Treiber 16., Márki 21., 23., Kovács J. 24., Galambos 26. perc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában