Futsal

2023.11.28. 12:13

Parádés fordítást hajtott végre Apátfalván a Lajosmizse

A hat ponttal a 4. helyen álló Apátfalva volt az éllovas NNC Frogs Lajosmizse a férfi futsal NB III. Csongrád-Csanád megyei csoportjában. A mérkőzés óriási gólparádét hozott, és bravúros mizsei fordítást, hiszen a Bács-Kiskun vármegyeiek 8–4-es félidei hazai vezetés után tudtak győzni 11–9-re.

Vincze Miklós

A lajosmizsei Szabó Szabolcs (labdával) ötször mattolta az Apátfalva kapusát.

Fotó: BUS CSABA

A hazaiak elsősorban a kilenc perc alatt négy gólt jegyző Vas Károly révén a 13. percben már 5–1-re vezettek. Szabó Szabolcs két, és Treibert Gergő egy találaával hamar zárkóztak a mizseiek 5–4-re, de az első félidő hátralévő részében már csak a hazaiak találtak be, ráadásul háromszor, így 8–4 állt az eredményjelzőn az első húsz percet követően. Vas Károly ekkorra már hat gólt lőtt.

Nem estek kétségbe a lajosmizseiek. A második játékrészben Márki Bence két, Kovács József és Galambos Ádám egy-egy találatával előbb egyenlítettek – ehhez mindössze hat percre volt szükségük –, hogy aztán Szabó Szabolcs újabb három talállattal bebiztosítsa a Frogs győzelmét.

Apátfalva SC–NNC Frogs Lajosmizsei FC 9–11 (8–4)

Apátfalva, vezette: Burzon Márk, Vereska Mátyás, Nagy Krisztián.

Apátfalva: Frank – Lajtár, Kollár, Vas, Rakity. Csere: Boor, Olasz, Graur.

Lajosmizse: Peltzer – Kovács J., Márki, Dobosi, Treiber. Csere: Somogyi, Surányi, Szabó Sz., Galambos.

Gól: Vas a 4., 6., 10., 13., 18., 20., Rakity a 7., 17., Lajtár 40., illetve Dobosi 5., Szabó Sz. 13., 14., 26., 35., 36., Treiber 16., Márki 21., 23., Kovács J. 24., Galambos 26. perc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában