Labdarúgás

2023.11.25. 10:11

Bravúrral szeretnék lezárni az évet Dabason a lila fiatalok

Véget érnek erre a naptári évre az NB III. dél-keleti csoport küzdelmei, a 17. fordulóban a Kecskeméti TE II. Dabasra látogat. Jó formában lévő ellenféllel találkozik Virágh Ferenc együttese, ennek ellenére szeretnének még jó eredményt elérni búcsúzásként a lila-fehérek. 

Nyitray András

Gondi Károly és a kecskeméti fiatalok bizakodnak

Fotó: Nyitray András

Bár utóbbi négy meccséből csak egyet nyert meg a vendéglátó, legyőzni is csak egyszer tudták, hazai pályán pedig biztosan sikerrel szeretne búcsúzni az esztendőtől. Virágh Ferenc együttese négy tétmeccs után talált újra legyőzőre, amit különösen azért sajnálhatnak a fiatalok, mert a Honvéd ellen számtalan helyzetük volt, ezek azonban kimaradtak.

– A két utolsó mérkőzésen elérhettük volna, hogy a vonal felett töltsük a telet, ám ezt a lehetőséget elszalasztottuk. Az év utolsó mérkőzésén egy remek Dabas ellen talán ez még sikerülhet, de ehhez nagy bravúr kellene. Nehéz lesz számunkra a mérkőzés, de mindent megteszünk, hogy elérjük a célunkat – mondta Virágh Ferenc. 

A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik a dabasi Wellis Sportparkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában