Küzdősport

2023.10.26. 13:00

Világbajnoki címekkel térhettek haza a Star Gym versenyzői

Németországban, helyileg Münchenben vett részt az ISKA által szervezett Muay Thai világbajnokságon a kecskeméti klub küldöttsége, összesen négy versenyzővel. A kecskemétiek mérlege impozáns, hiszen két arany mellett kettő bronzérmet szereztek. 

Nyitray András

A Star Gym németországi küldöttsége

Fotó: Star Gym

 Antal Ferenc 60 kilogrammos súlycsoportban szállt ringbe, ahol ausztrál, máltai, majd végül román riválist legyőzve lett nagyon magabiztosan bajnok. Ajtai Benjámin (65 kilogramm) kicsivel hosszabb úton jutott el a fináléba, ausztrál, angol és német riválist is meg kellett vernie ehhez, végül az aranyéremért egy svájci harcost múlt felül, taktikus csatában. 

Német Attila (55 kilogramm) és Hevér Alexander (50 kilogramm) szintén ott voltak Münchenben, nekik a bronzérem jutott. Hevér a döntőbe jutásért egy román versenyzővel csapott össze, ám vitatható döntéssel végül alulmaradt, míg Német egy nagyon jó képességű norvég riválissal csatázott, aki pontozással bizonyult jobbnak, és később a világbajnoki címet is megszerezte.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában