Labdarúgás

2023.10.01. 07:00

Hódmezővásárhelyre látogatnak a KTE tartalékok

Nem vár könnyű feladat vasárnap Kecskeméti TE II.-re, a fiatalok ugyanis az NB III. dél-keleti csoport 9. fordulójában a bajnoki címre is esélyes Hódmezővásárhely vendégei lesznek.

Nyitray András

Artner Dávid is szerepet kaphat a találkozón

Fotó: Nyitray András

A HFC jól kezdte a bajnokságot, hiszen a negyedik helyről várja a hazai gárda a találkozót, eddig öt alkalommal hagyhatták el győztesen a pályát. Bár a Békéscsaba hibátlan teljesítménnyel vezet, a sárga-kékek sem mondtak még le arról, hogy befogják őket. Keretük egy részét jól ismerhetik a kecskemétiek, hiszen Vladul Stefan, Tóth Dániel, Gréczi Márton, Hegedűs Martin és Zámbori Dániel is volt a KTE játékosa a nem is olyan távoli múltban. Virágh Ferenc kerete betegségek miatt sok problémával küzdött, de a héten már rendes körülmények között készültek a fiatalok a találkozóra.

Virágh Ferenc, a Kecskeméti TE II. vezetőedzője: – Kiegyenesedtünk a héten, már ami a betegség miatt hiányzókat illeti. Kemény meccsünk lesz, nagyon oda kell tennünk magunkat, hogy kellőképpen helyt tudjunk állni. Bátornak és elszántak kell lennünk, meg szeretnénk nehezíteni az esélyesebb vásárhelyeik dolgát!

A mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik Hódmezővásárhelyen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában