Labdarúgás

2023.10.07. 19:00

Északon nem vendégnek való víkend volt ez a szombat

A hétvégén a 7. fordulót rendezik a vármegyei másodosztályú bajnokságban. Az Északi csoportban három mérkőzést vívtak meg szombaton, mindegyik találkozót a hazai csapat nyerte, az éllovas Solt elhúzott a riválisoktól.

Vincze Miklós

A solti Tóth Márk ezúttal is betalált, most a Kerekegyháza kapujába

Fotó: Gulyás Sándor

Rangadót vívott az éllovas Solt hazai pályán a Kerekegyházával, a hazaiak már az első félidőben eldöntötték a találkozót, illetve beállították a 4–0-ás végeredményt. Álljon bár a Kunszállás a tabella utolsó előtti helyén, egy Kunszállás lebecsülni soha senkinek nem szabad. Nem is becsülte le őket a vendégük, a Kiskunmajsa, de a három pont Hatvani László góljával így is Kunszálláson maradt. A Lakitelek-Nyárlőrinc szomszédvári derbi újfent bizonyította, hogy egy ilyen párosítás esetén mindegy, hol áll a két csapat a tabellán. A Lakitelek a sereghajtó pozícióból futott neki a derbinek és nyerte meg 3–2-re. A szombati játéknak nyertese a Solt, hiszen az előző kör után egyaránt tízpontos Nyárlőrinc, Kiskunmajsa, Kerekegyháza trió nem szerzett pontot, így az egy pontos solti előny négyre nőtt a tabella élén.

Vármegye II. Északi csoport

Kunszállás SE–Kiskunmajsa FC 1–0 (0–0)

Kunszállás, vezette: Krepsz László (Dienes Róbert, Ronyecz Erik)

Kunszállás: Dobos – Fekete T. (Farkas 79.), Dinnyés (Kiss Sz. 64.), Hatvani, Kertész Á., Hegedűs (Jaskó 89.), Jókai, Pál, Kürtösi, Kuklis, Agárdi. Technikai vezető: Kertész Károly.

Kiskunmajsa: Juhász – Nagy G., Ács, Szikora T., Boros, Bognár, Katona, Lukács, Gilicze (Stránszki 70.), Rácz (Gera 70.), Pocsai. Technikai vezető: Kis Péter.

Gól: Hatvani 76. perc.

Solti FC–Kerekegyházi SE 4–0 (4–0)

Solt, vezette: Szűcs Gábor (Tóth István, Lichtenberger István)

Solt: Borbély – Fehér, Facskó, Szalánczi, Tóth M., Szili (Molnár 55.), Kuti, Madár (Hakstol 58.), Pribék (Kurta 74.), Szedljak (Korsós 67.), Nitsch. Technikai vezető: Lázár Norbert.

Kerekegyháza: Hefler G. – Sahin-Tóth, Kovács S:, Nagy N., Gazdag II., Hefler E., Rózsa, Bogár-Gubcsai, Boronkay, Gáspár (Garaci 17.), Kunsági (Gazdag I. 40.).

Gól: Pribék 17., Tóth M. 28., Szalánczi 38., Szedljak 44.

Lakiteleki TE–Nyárlőrinci LSC 3–2 (2–1)

Lakitelek, vezette: Kiss László (Apró Ferenc, Csúzi Előd)

Lakitelek: Benkó – Kotvics, Győri, Tombácz, Magyar P., Szabó Á. (Kakó 75.), Anka (Kovács L. 90.), Magyar D., Hencz (Vörös 60.), Szólát, Tamásy R.

Nyárlőrinc: Jelen – Sáfár M., Sajtos, Sáfár S., Kovács M., Németh, Malomsoki (Fél 89.), Medveczki (Túri 68.), Rimóczi (Nyúl 75.), Vojtovics, Varga D. (Faragó 54.)

Gól: Győri 14., Szabó Á. 45., Anka 55., illetve Varga D. 35., Faragó 56.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában