Labdarúgás

2023.10.15. 11:43

Esélyt sem adott Skócia a magyar U21-es válogatottnak

A magyar U21-es válogatott péntek este Skóciában játszotta le harmadik Eb-selejtezőjét.

Nyitray András

Fotó: Kapott fotó

A magyar csapat kezdőjében ezúttal is ott volt a Kecskeméti TE védője, Iyinbor Patrick, segíteni azonban ő sem tudott abban, hogy a hazaiak ne tartsák otthon mindhárom pontot. 

Rémálomba illően indult a meccs magyar szempontból, Gera Zoltán együttese ugyanis mintha az öltözőben maradt volna a kezdés után. Kieron Bowie már a 2. percben bevette Hegyi kapuját, majd a 7. percben duplázott, így máris 2–0 állt az eredményjelzőn. A folytatásban sem javult fel a magyar játék, Ben Doak a 32. percben betalált, amire a félidő végén Kocsis szöglete után Kovács Barnabás válaszolt, A második félidőben ugyan emberhátrányba kerültek a skótok, illetve eljutott a magyar csapat egy lesgólig is, de az eredmény már nem változott a folytatásban, Skócia biztosan és megérdemelten nyert végül 3-1-re. 

Két győzelem után első vereségét szenvedte el a magyar csapat, mely kedden 17 óra 45 perckor Belgiumot fogadja majd Újpesten a Szusza Ferenc Stadionban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában