Kézilabda

2023.10.20. 07:00

Ceglédre is pontokért megy pénteken a Kézilabda Kecskemét

Péntek este már a 7. fordulóban lép pályára a férfi NB I./B-ben a Kézilabda Kecskemét. Tóth Norbert együttese ismét egy közvetlen rivális vendége lesz, ugyanis Ceglédre látogat a gárda. 

Nyitray András

A Ceglédi KK–Kecskemét mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik

Fotó: Bús Csaba

A kecskemétiek trérnere tulajdonképpen otthon lesz a ceglédi csarnokban, hiszen ezer szállal kötődik mind a mai napig a városhoz, edzőként és játékosként is sokat tett a kézilabdáért a Pest vármegyei klubnál. A kötődést persze egy profi sportember ilyenkor félre kell tegye, hiszen a helyezések alapján is nagyon éles küzdelemre van kilátás. A Kecskemét jó formában érkezik, zsinórban két megnyert bajnoki után, mellyel 6 pontos és a tizedik helyen áll jelenleg. A különbségek aprók a tabellán, a Cegléd csupán két ponttal van lemaradva ellenfelétől, így mindkét oldalról nézve nagyon sokat érne egy győzelem. A hazaiak utolsó két meccsüket ugyan elveszítették, de a „kis” Veszprém és a Győr is élcsapatnak számít, így ebből nem szabad komolyabb következtetéseket levonni. 

A Ceglédi KK–Kecskemét mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában