Úszás

2023.10.31. 07:00

A BÁCSVÍZ KVSC-s Garajszki Máté győzött egyéniben Vásárhelyen

A hétvégén Hódmezővásárhelyen szerepeltek a BÁCSVÍZ KVSC úszói. A korosztályok között meghirdetett egyéni pontversenyt négy győzelmének köszönhetően a kecskeméti Garajszki Náté nyerte meg – nagy fölénnyel.

Vincze Miklós

A versenyen részt vett kecskeméti küldöttség

Forrás: BÁCSVÍZ KVSC

A BÁCSVÍZ KVSC úszószakosztálya is megkezdte az őszi-téli szezon rövidpályás versenyeit. Jól sikerült a hírös városiaknak a ráhangolódás a XIX. Rövidpályás Országos Bajnokságra, hiszen minden induló versenyző jól teljesített a 25 méteres medencében rendezett III. HÓD Sprint-Csomiép Pénzdíjas Úszóversenyen, október 28-án. A megmérettetésen 29 csapat 252 sportolója vett részt, a BÁCSVÍZ KVSC Nagy Zoltán és Bács Ferenc gondos munkájával felkészített úszói a 9. helyezést érték el a csapatok rangsorában. 

Az előfutam-döntős versenyen számos egyéni csúcs mellett 11 döntős úszásnak is szurkolhattak az edzők és az ellátogató szülők. Garajszki Máté a korosztályok között meghirdetett egyéni pontversenyt négy győzelmének köszönhetően nagy fölénnyel nyerte meg.

Garajszki Máté

100 m gyors 1. hely, 

50 m pillangó 1. hely, 

50 m gyors 1.hely, 

50 m hát 1. hely. 

Döntőben szerepelt még:

Demjén Bátor

50 m mell 7. hely, 

50 m pillangó 6. hely.

Tarsoly Zsolt

50 m mell 7. hely.

Pintér Csaba

50 m pillangó 6. hely, 

50 m hát 7. hely.

Koncz Angelika

50 m pillangó 8. hely.

Meleg Hédi

50 m hát 6. hely.

Délelőtt érmet nyert:

Krajcsi Zolna

50 m mell 3. hely.

Indultak még: Ecsedi Bence, Farkas Flóra, Koncz Mirjam, Kószó Botond, Osztényi Dániel, Palla Léna, Puruczki László, Székely Levente.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában