Futsal

2023.06.07. 07:00

Szerdán pályára lépnek a ScoreGoal Kecskemét ificsapatai

Szerdán a ScoreGoal Kecskemét Futsal U17-es és U20-as gárdájára is bajnoki mérkőzés vár. Mind a két, Móra Viktor által edzett garnitúra a Debreceni EAC csapatát fogadja.

Vincze Miklós

A ScoreGoal U17-es csapata

Fotó: SG Kecskemét

A ScoreGoal Kecskemét U17-es és U20-as számára is közeleg a bajnokság vége, a férfi futsal utánpótlás országos bajnokság zárófordulóját a hétvégén vívják, Móra Viktor két csapata korábban elmaradt mérkőzést pótol szerdán. Az U17-es csapat, amelynek matematikailag még akár a dobogóra is van lehetősége odaérni, 16 óra 30 perckor kezdi meg a meccsét a hajdúságiakkal szemben a Dunszt Ferenc Tornacsarnokban. A kecskemétiek 46 ponttal állnak a 4. helyen, a debreceniek 36 ponttal a 7. helyen állnak. A hírös városi futsal egyesület U20-as csapata a 6. a bajnoki tabellán, a Debrecen ebben a korosztályban a 11. helyen áll. A ScoreGoal U20-a csapata akár még előzhet is a záróforduló előtt, ha ezt a mérkőzését sikeról megnyernie. A találkozó 18 órakor kezdődik, szintén a Dunszt Ferenc Tornacsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában