Futsal

2023.06.14. 11:36

Kajtár Mátyás hosszabbított az SG Kecskeméttel

Az SG Kecskemét Futsal saját nevelésű ifjú titánja, Kajtár Mátyás kettő plusz egy éves szerződéshosszabbítást írt alá a klubbal.

Nyitray András

Kajtár Mátyás és dr. Vercz Tamás, az SG Kecskemét elnöke

Fotó: SG Kecskemét

A csupán 17 esztendős játékos meghatározó tagja az U20-as csapatnak és a felnőtt mezőnyben is rendre lehetőséget kapott a szakmai stábtól az élvonalban, emellett az U19-es nemzeti válogatottnál is folyamatosan számolnak Kajtár Mátyással. A 2022-23-as évadban az utánpótlás korosztályban csapata leggólerősebb játékosa volt, összesen 29 alkalommal talált be, a felnőttek között 5-ször volt eredményes. 

A klubvezetés elkötelezett a helyi kötődésű tehetségek megtartása mellett, így nem volt kérdés, hogy szeretnének hosszabbítani Kajtárral, aki kettő plusz egy évre kötelezte el magát. 
– Hálás vagyok az SG Kecskemétnek, hiszen itt tanultam meg a futsal alapjait, és mindig támogattak az edzők és csapattársak. Nagyon örültem, hogy számolnak velem a jövőben is, igyekezem meghálálni a bizalmat. Remélem, hogy az előttünk álló szezonban is sok győzelmet szerzünk, és szép sikereket érünk el közösen – mondta Kajtár Mátyás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában