Labdarúgás

2023.05.22. 15:55

Távozik a szakmai stáb Tiszakécskéről

Hétfőn délután közleményt adott ki a Tiszakécskei LC vezetése – adta hírül a klub első számú fóruma, a tiszakécskeifoci.hu.

Vincze Miklós

Klausz László, a Tiszakécskei LC vezetőedzője

Fotó: Szentimay Tamás

A klub vezetősége arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Nyilas Elek, az egyesület szakmai igazgatója az elmúlt időszakban felajánlotta a lemondását a klub tulajdonosának, lehetőséget adva ezzel egy új koncepció kialakításának, a Tisza-parti klub megújulásának. 

A klub tulajdonosa a szezonzáró mérkőzése után elfogadta Nyilas Elek lemondását. Nyilas Elek a Tiszakécskei LC-től távozik, ugyanakkor az egyesület tulajdonosa a továbbiakban a személyi tanácsadójaként továbbra is számít Nyilas Elek segítségére.

A teljes megújulás jegyében ugyanakkor a klub vezetése nem hosszabbítja meg Klausz László vezetőedző és szakmai stábja – Dobi Róbert, Kertes István, Németh Viktor – lejáró szerződését. A közleményben kifejezik a hálájukat az – immáron volt – szakmai stábnak azért az áldozatos munkáért, amelynek köszönhetően a tiszakécskei labdarúgásnak a 2015 óta datálható, új korszakának a legjobb eredményét érték el a 2022/23-as bajnoki szezonban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában