Tekeverseny

2023.05.19. 14:23

Hat nyugdíjas egyesület tagjai döntögették a bábukat

Öt településről hat egyesület nevezett a 16. Regionális Tekeversenyre, amit Kecskeméten rendezett meg két nyugdíjas klub. Ki egyéniben, ki csapatban, de minden nevezett nyugdíjas klub vihetett haza az élmények mellett érmet, trófeát.

Vincze Miklós

Nem csak a győztesek gazdagodtak érmekkel, hanem mindenki gazdagabb lett egy élménnyel

Forrás: Városföldi Napsugár Nyugdíjas Klub

Május 17-én rendezte meg Kecskeméten a 16. Regionális Tekeversenyt az Életet az Éveknek Bács-Kiskun megyei elnöksége és a Városföldi Napsugár Nyugdíjas Klub. Igazi élményekben gazdagodtak a résztvevők, akik egyébkén népes mezőnyt alkottak, hiszen hat egyesület nem kevesebb, mint harminckilenc versenyzővel nevezett a viadalra. Képviselték az indulók Lakiteleket (Tisza Nyugdíjas Klub) Városföldet (Napsugár Nyugdíjas Klub), Balotaszállást (Vidám Őszirózsa Nyugdíjas Klub), Tiszaalpárról pedig két küldöttség is érkezett, az Árpád-fejedelem Nyugdíjas Klub és a Kádár Lajos Baráti Kör.

Női egyéni versenyben Almási Mária, az Árpád-fejedelem Nyugdíjasklub tagja lett az első, 128 ponttal. A második helyen Juhász Rózsa végzett 118 ponttal, aki a Városföldi Napsugár Nyugdíjas Klubot képviselte, a harmadik Dóczi Mihályné lett, a Vidám Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagja, 115 ponttal.

A hölgyek csapatversenyében a tiszaalpáriak szerezték meg a győzelmet, azaz 229 ponttal az Árpád-fejedelem Nyugdíjas Klub lett az első, a városföldiek lettek a másodikok, 227 ponttal, a bronzérem pedig Balotaszállásra került, a balotai Vidám Őszirózsa Nyugdíjas Klub 221 pontot szerzett.

A férfi egyéni versenyt a városföldi Herczeg László nyerte 200 ponttal, a második helyen a Tiszaalpárt képviselő Járásbíró János, a harmadik helyen pedig a lakiteleki Vasadi Balázs Lajos végzett.

A férfiak csapatversenyében a tiszaalpári Árpád-fejedelem Nyugdíjas Klub Tiszaalpár bizonyult a legjobbnak, 624 ponttal. Őket követték a lakitelekiek, 601 egységgel, a bronzérmet pedig a Tiszaalpári Baráti Kör nyugdíjas klub szerezte meg, 428 ponttal. 

– Nagyszerű élményben volt része mindenkinek, nem csak a győztesek gazdagodtak érmekkel, hanem mindenki gazdagabb lett egy élménnyel – jelentette ki Herczeg László, az Életet az Éveknek Nyugdíjas Klubok Bács-kiskun Vármegyei Sport és Szabadidő felelőse. – Minden klubvezetőnek és elsősorban a versenyzőknek is szeretném megköszönni, hogy részt vettek a viadalon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában