Futsal

2023.05.19. 22:28

Emelt fővel búcsúzott az NNC Frogs

Péntek este a Rabel Fanatic vendégeként játszotta le a férfi futsal NB III. rájátszás visszavágóját a lajosmizsei NNC Frogs. A vendégek nagy hátrányból próbáltak visszajönni, s bár nagyot küzdöttek, végül kettős vereséggel búcsúztak.

Nyitray András

Kiesett a Frogs

Fotó: Bús Csaba

A hazai 4-1-es vereség után nem indult jól a visszavágó sem, Nagy Tibor góljával a kiélezett csata 16. percében a hazaiak kerültek előnybe, azonban Márki Bence szinte azonnal egyenlített (1-1). A játékrész utolsó percére mindkét kapu előtt maradtak izgalmak, Győrfi góljára Somogyi válaszolt vendég oldalon, így 2-2-vel mentek szünetre a felek. A 27. percben Somogyi már a Lajosmizsének szerzett vezetést (2-3). A Rabel egyenlített, de az utolsó négy percnek Treiber találatának hála megint a Békák mentek neki előnnyel (3-4). Kockáztatnia is kellett a vendégeknek, ami visszafelé sült el, így a Rabel fordított, 5–4-es sikerével pedig továbbjutott. 

Rabel Fanatic–NNC Frogs Lajosmizsei FC 5–4 (2–2) 

Tura. Vezette: Czene (Róka, Strehó) 

Rabel: Németh - Győrfi, Fellegi, Gruber, Farkas P. Csere: Baranyai, Nagy R., Nagy T. 

Frogs: Peltzer - Kovács J., Márki, Szabó Sz., Treiber G. Csere: Somogyi, Szarka, Surányi, Sajó, Kis. 

Gól: Nagy T. (16.), Győrfi (20.), Fellegi (31., 38.), Kis (39. - öngól) ill. Márki (17.), Somogyi (20., 27.), Treiber G. (36.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában