Szabadidősport

2023.05.24. 11:44

Éjszakai forgatagot rendez a Spartacus

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Térben pénteken ismét megrendezi hagyományos rendezvényét, az Éjszakai forgatagot. 

Nyitray András

Asztalteniszben is megmérettethetik magukat az érdeklődők

Forrás: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér / archív-felvétel

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér évtizedes hagyományokkal rendelkező asztalitenisz egyesület, mely felismerve Kecskemét város igényeit, kikapcsolódást nyújt a lakosság, illetve a fiatalok számára. A sportkör 2007 óta tagja a Magyarországi Éjféli Sportbajnokság Egyesületének, azóta minden hónapban rendez Éjszakai forgatagot, ahol a kultúra, a bűnmegelőzés és a sport együtt jelenik meg. Az éjszaka folyamán csocsó, darts és asztalitenisz versenyek kerülnek megrendezésre, melyre kortól és nemtől függetlenül mindenki ingyen nevezhet. A sportágak legjobbjai minden alkalommal éremdíjazásban részesülnek.

A májusi Éjszakai forgatagot ezúttal pénteken 18 órás kezdéssel bonylítják le a szervezők a Spartacus közösségi terében, melyre továbbra is várják a nevezőket és az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában