Labdarúgás

2023.04.01. 20:07

Gólszüretet tartott a Kerekegyháza Kunszálláson – galériával

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a Kerekegyházi SE a Kunszállási SE otthonába látogatott, és nagy arányú győzelmet aratott.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés sorsa, mert a vendégek hat perc alatt négy góllal terhelték meg a hazaiak hálóját. A 20. percben egy szabálytalan szerelés miatt büntetőhöz jutott a Kerekegyháza. Sahin-Tóth Mátyás tizenegyesét kiütötte Kovács László, de a berobbanó Bálint Attila a hálóba lőtt 0–1. A 23. percben Malecz Gergő kilőtte a hosszúsarkot 0–2. Még ugyan ebben a percben bal oldali beadás után Szécsényi Attila volt eredményes 0–3. Három perccel később jobb oldali bedobás után Kovács Sándor a jobb alsó sarokba bombázott 0–4.

A második félidő elején Kertész Ádám szabadrúgása után Ficsór Ferenc fejelt a kapuba 1–4. Ekkor úgy tűnt, hogy a hazaiak rákapcsolnak, és megpróbálják kozmetikázni az eredményt. Voltak is helyzeteik, de azok kimaradtak. A 62. percben Bálint Attila kapott hosszú labdát a bal oldalon, és egy csel után a bal alsó sarokba lőtt 1–5. A 74. percben Bálintot felvágták a tizenhatoson belül, amiért büntető járt, és amit Gazdag Attila értékesített 1–6. A 80. percben bal oldali beadás után Kovács Sándor a léc alá bombázott 1–7. Három perccel később a Dobos Dánielről kipattanó labdát szintén Kovács Sándor helyezte a kapuba 1–8.

A rendkívül indiszponáltan játszó hazaiak nem tudták megakadályozni, a vendégek tetszetős játékát és nagy arányú vereséget szenvedtek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában