Labdarúgás

2023.02.07. 07:23

Vállalható vereséget szenvedett a Kécske Miskolcon

A 21. forduló után a 12. Tiszakécske a listavezető Diósgyőri VTK vendége volt a Merkantil Bank Liga NB II. 22. fordulójának a zárómérkőzésén. A találkozón egy gól döntött a hazaiak javára.

Vincze Miklós

Archív fotó

Fotó: Szentirmay Tamás

Ünneplésre nem volt okuk a hazafelé vezető úton a kécskei játékosok számára a mérkőzés lefújása után, ugyanakkor elkeseredésre és szégyenkezésre sem, hiszen a szurkolóival együtt a születésnapját ünneplő, listavezető Diósgyőri VTK mindössze egy góllal tudta legyőzni a Tisza-patiakat, a mérkőzés tehát a lefújás pillanatáig nyitott volt. A miskolciak azt az egy találatot még az első félidő 34. percében, büntetőből szerezték, Lukács Dániel értékesítette a kezezés miatt megadott 11-est.

A Diósgyőr ezzel a győzelemmel tartja az öt pontos előnyét a tabella élén, a kécskeiek pedig a 12. helyen várhatják a Csákvár elleni hazai meccsüket.

Diósgyőri VTK–Tiszakécskei LC 1–0 

Diósgyőr, 1767 néző, vezette: Csonka Bence (Horváth Róbert, Kovács Gábor)

Diósgyőri VTK: Danilovic – Csirmaz, Szatmári, Bárdos, Medgyes – Lőrinczy, Bényei, Bertus (Cseke, 66.) – Könyves (Jurek, 66.), Eppel, Lukács D. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej

Tiszakécskei LC: Antal B. – Balázs B., Végső, Máté Zs., Oláh M., Farkas A. (Geiger, 75.) – Zamostny (Vólent, 60.), Szekér (Erdei, 75.), Kiss N., Biben (Gyurján, 60.) – Vachtler (Winkler, 60.). Vezetőedző: Klausz László

Gól: Lukács D. a 34. percben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában