Labdarúgás

2023.02.10. 16:10

Több előkészületet is vívnak a hétvégén a megyében

Ezen a hétvégén is megannyi pályán kifutnak március eleji bajnoki rajtra készülőcsapatok a pályára, hogy felkészülési mérkőzéseket vívjanak meg. A Kerekegyháza vármegye kettes csapata már ma pályára lép, Kecskeméten.

Vincze Miklós

Archív-felvétel

Fotó: Beniczki Dávid

Megannyi, a vármegyei bajnokság másod- és harmadosztályában szereplő csapat pályára lép már ezen a hétvégén. A Magyar Labdarúgó Szövetség adatbankja szerint péntek délután a vármegyei másodosztályú Kerekegyháza lép pályára, 18 óra 30 perces kezdettel a Mercedes-Kecskeméti LC U19-es csapatának a vendégei lesznek.

Szombaton a vármegyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában szereplő Dusnok a Faddi SE csapatát látja vendégül, ez a találkozó 15 órakor kezdődik. Akkora már három meccset megvívnak azon a napon a vármegyében, hiszen szintén szombaton vívják az Akasztó–Bölcske mérkőzést, az eredetileg kiadott időponttól azonban eltérő időpontban. Eredetileg 13 órára volt kiírva ez a találkozó, de a vendégek kérésére délelőtt tíz órakor indul útjára a labda. Akárcsak Baján, ahol szintén 10 órai kezdettel a Kakasd lesz az edzőpartner. A Jánoshalma a szerb első osztályban szereplő FK Vinogradart fogadja hazai pályán, 13 órakor.

Vasárnap délután a vármegyei bajnokság Közép csoportjában rangadónak is beillő párosítás valósul meg, 14 órai kezdettel a Kaskantyú ugyanis a Kiskőrös második csapatával vív edzőmeccset. Ugyanebben az időpontban, néhány tucatnyi kilométerrel nyugatabbra, a székesegyház árnyékában a vármegyei első osztályú Kalocsa és a vármegyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában szereplő Nemesnádudvar csap össze.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában