Kosárlabda

2023.02.11. 11:05

Szombathelyen szerepel a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Szombat este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vendége lesz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a férfi kosárlabda NB I. A csoportjában, az alapszakasz 20. fordulójában. A mérkőzés esélyese a bajnoki címvédő Szombathely, de a hírös városiak a közvetlen közelmúltban is okoztak már a szurkolóik számára kellemes meglepetést.

Vincze Miklós

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét egy korábbi meccsen

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Az elmúlt héten Szolnokon, idegenben aratott győzelem, majd a hazai pályán a Székesfehérvár ellen elért siker óriási bravúrnak számított a kecskeméti férfi kosarasok számára, ma délután ugyanakkor ha lehet, még az előző kettőnél is nehezebb feladat vár Forray Gábor csapatára.

Pontosan tudja ezt az a csapat játékosa, Karahodzsics Kemal is, aki az előző két siker alkalmával a csapat egyik kulcsembere volt, és akinek a lelkesedése, akarása, harcos mentalitása döntő mértékben hozzájárult a két szép győzelemhez. – Tisztában vagyunk azzal, hogy a Falco az egyik legerősebb csapat a ligában, ráadásul hazai pályán pokoli erősek – vázolta fel a nehézségeket. – Az alapvető célunk az, hogy sikerüljön egy jó meccset játszanunk velük. Bízom benne, hogy hasonló odaadással és energiával tudunk ma ellenük is teljesíteni, mind támadásban, mind védekezésben, ahogyan tettük azt a Szolnok és az Alba Fehérvár elleni mérkőzéseken. Megpróbálunk meglepetést okozni, persze tisztában vagyunk azzal, hogy ez rendkívül nehéz feladat lesz.

A mérkőzés szombat este 18 órakor kezdődik.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában