Labdarúgás

2023.02.15. 16:00

Nemzetközi tornát nyert a KTE LA U10

A Kecskeméti TE LA U10-es csapata hétvégén Szlovákiában vett részt nemzetközi tornán, ahol első helyen zárt Fűkő Péter együttese. A korosztály ezen a télen már másodjára vett részt szlovák kupán, legutóbb az ötödik helyen végeztek a lila-fehér fiatalok, most azonban erre egy hatalmas lapáttal rátéve a végső sikerig meneteltek végül.

Nyitray András

A KTE LA U10 tornagyőztes csapata

Fotó: KTE

– Az U10-es korosztály egy része Szlovákiában vett részt ezúttal nemzetközi tornán. A gyerekek szenzációsak voltak minden meccsen, koncentráltan, végig irányítás alatt tartva mérkőzéseket, minden találkozót sikerült megnyerni – mondta a torna kapcsán Fűkő Péter. – Megvolt az összhang a csapaton belül a pálya minden területén, így védekezésben, támadásban és az átmenetekben is. Külön dicséretre méltó, hogy kapott gól nélkül sikerült az első helyet megszerezni. Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltak a gyerekek. Megyünk tovább, hétvégén a Budapest Honvéd ellen játszunk edzőmérkőzést – adott betekintést a közelgő programba is már Fűkő Péter vezetőedző. 

A korosztályos csapat trénere kiemelte, hogy nem először kaptak játékosaik egyéni elismeréseket is a csapat jó szereplése mellett, ami külön öröm számukra. 

– Két külföldi tornán jártunk télen, ezeken három játékosunkat is kiemelték a szervezők, név szerint Papp Barnabást, Géró Valentint és Hoffman Bendegúzt. Erre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez azt jelenti, hogy csapatként és egyénileg is szépen fejlődik ez a korosztály – zárta gondolatait a Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémia U10 korosztályának trénere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában