Kézilabda

2023.02.11. 09:08

Nehéz kiesési rangadó vár Mátrai Péter csapatára

A Kecskeméti NKSE két nagy különbségű vereség után ezúttal már egy alsóházi riválissal küzdhet meg a pontokért a bajnoki aranyra hajtók helyett, a hírös városiak ellenfele a Ferencvárosi TC U19-es együttese lesz vasárnap az NB I./B-ben. 

Nyitray András

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

 A KNKSE nehéz heteken van túl, hiszen szűk és fiatal kerettel kevés esélye volt arra, hogy a bajnoki címért küzdő Vasas, vagy éppen a tavaly még NB I.-es Szombathely ellen szoros mérkőzést vívjon. Ez nem is sikerült, de most egy közvetlen rivális ellen javíthat Mátrai Péter együttese, hiszen a 16. pozíciót birtokló sereghajtó a 12. helyen álló zöld-fehéreket fogadja majd. 

A két együttes nem is olyan régen csapott össze legutóbb, január végén az FTC fiataljai 33–22-re nyertek hazai környezetben, így lenne miért visszavágnia az egyébként sok sebből vérző kecskemétieknek, pláne ha szeretnék megragadni az utolsó esélyek egyikét a bennmaradásért vívott küzdelemben. 

A Kecskeméti NKSE–Ferencvárosi TC U19 mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában