Röplabda

2023.02.25. 20:19

Az éllovast fogadja vasárnap a Röpke

Ezen a hétvégén rendezik az alapszakasz záró fordulóját a női röplabda NB II. Keleti csoportjában. A 6. helyen álló HÉP-Röpke SE az éllovas Szegedet fogadja.

Vincze Miklós

A kecskeméti hölgyek vasárnap este 18 órai kezdettel hazai pályán vívják meg a mérkőzést

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Voltaképpen tét nélküli az a mérkőzés, amelyet a kecskeméti hölgyek vasárnap este 18 órai kezdettel hazai pályán megvívnak, hiszen az már eldőlt, hogy a hírös városiak a rájátszásban az alsó házban folytatják, ahogy az is, hogy a szegediek megnyerték az alapszakaszt.

A két csapat Szegeden október 18-án találkozott, és az alapszakasz hajrájában elfoglalt helyezések fényében nem meglepő, hogy azt a találkozót 3–0 arányban a Vidux-Szegedi RSE nyerte.

Lelki teher nincs Erki Milán játékosain, kísérletezésre, a hazaiak reményei szerint minél több pont megszerzése, és lehetőleg játszmanyerés által történő önbizalomgyűjtésre pedig kiválóan alkalmas ez a viadal, amelyet ezúttal is a Kocsis Pál szakközépiskola tornatermében vívnak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában