Kézilabda

2022.11.12. 09:43

Szigetszentmiklóson folytatná jó szereplését a KTE-Piroska Szörp

Roppant sűrű a férfi kézilabda NB I./B középmezőnye, ahol közel azonos képességű csapatok próbálnak egymástól pontot szerezni. A Kecskemét aktuális ellenfele hasonló játékerőt képvisel, mint Tóth Norbert legénysége, ám a hazai pálya a Szigetszentmiklós javára billentheti a mérleget. A hírös harcosok azonban a múlt heti győzelem után újabb pontokat szereznének, ezúttal idegenben.

Nyitray András

Horváth Andor (labdával) góljaira most is szükség lenne

Fotó: Bús Csaba

A 16 csapatos mezőnyben a Szigetszentmiklós a 9., a KTE-Piroska Szörp a 11. helyet foglalja el a tabellán, ám a két gárda között csupán egyetlen pont a különbség: a Szigetszentmiklós háromszor győzött a bajnokságban és két döntetlen mellett négy alkalommal szenvedett vereséget. A Kecskemét szintén háromszor győzött, ám egy döntetlenje mellett ötször nem tudott pontot szerezni. 8 illetve 7 egységgel várják a felek a szombati megmérettetést.

A Szigetszentmiklós a legutóbbi két találkozóját elveszítette (otthon a Győr, illetve idegenben a Vecsés ellen), míg a KTE zsinórban négy elveszített találkozó után legutóbb otthon győzni tudott a DEAC gárdája ellen (31-26), és nagyon bízik abban, hogy ezúttal győzelmi sorozat veszi kezdetét.

Tóth Norbert vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Szombaton szeretnénk megmutatni, hogy idegenben is képesek vagyunk a jó eredmény elérésére, noha nehéz meccs vár ránk. Ismerjük a Szigetszentmiklós erejét és képességeit, ráadásul hazai pályán játszanak, és az elmúlt két találkozójukon nem szereztek pontot, biztos, hogy mindent megtesznek a győzelemért. Elsősorban a támadójátékunkat kell tökéletesítenünk, és kemény védekezésből könnyű gólokat kell szereznünk, mert a védőfaluk nagyon kemény, nehéz megbontani. Szeretnénk kellemes meglepetést okozni! 

Szigetszentmiklósi KSK – KTE-Piroska Szörp

Férfi kézilabda NB I/B, 10. forduló
2022. november 12. szombat, 18 óra
SZKSK Kézilabda Csarnok – Szigetszentmiklós
Vezeti: Felhő, Öcsi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában