Cselgáncs

2022.10.11. 17:30

Országos bajnok lett a bajai Andrási Márton

Összesen harminckét aranyérem talált gazdára szombaton a szegedi Városi Sportcsarnokban megrendezett ifjúsági B-korcsoportos és nyílt U23-as magyar bajnokságon. A viadalon hat ország hetvenkilenc egyesületének négyszáznyolc cselgáncsozója lépett tatamira, köztük a Mogyi Bajai Judo Club versenyzői.

Vincze Miklós

Fotó: Mogyi Bajai Judo Club

Elégedettek lehettek a bajai klub vezetői és a két edző, Hammer Erik és Radics Attila is a bajai versenyzők teljesítményével, hiszen szép eredményeket produkáltak a Sugó-parti cselgáncsosok. Az ifjúsági B-korcsoportos bajnokságon Szedres Eszter +70kg, Dzapku Ármin pedig +90kg súlycsoportban szerezte meg az 5. helyet, 48 kg-ban pedig Szöllősi Fanni a 7. helyen végzett.

Az U23-as magyar bajnokságon 60 kg-ban Andrási Márton magyar bajnoki lett, ugyanebben a súlycsoportban Lajdi Csaba a 7. helyet szerezte meg.

Andrási Márton amellett, hogy büszkén vehette a nyakába az aranyérmet, a válogató versenyeken elért szép eredményeinek köszönhetően az indulási jogot is kivívta a magyar judo válogatott tagjaként az U23-as judo Európa bajnokságon. A versenyt a boszniai fővárosban, Szarajevóban rendezik október 27. és 30. között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában