Kézilabda

2022.09.22. 15:00

Aranyat és bronzot szerzett a házigazda MKB Bank Cycling Team

Hetedik alkalommal rendezte meg az MKB Bank Cycling Team, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen, a Kecskeméti Kétkarikás Kritériumversenyt, mely Radics Milánnak köszönhetően egy aranyat és egy bronzot hozott a házigazdáknak.

Nyitray András

Izgalmas versenyeket rendeztek.

Fotó: MKB Cycling Team

A háztömbkörüli versenyként ismert megmérettetés egyre népszerűbb Kecskeméten, idén is népes mezőny gyűlt össze a futóbiciklis gyermekektől, a master korosztálytól az Elit országúti mezőnyig. Körülbelül 130 induló tűzte fel a rajtszámot, a legfiatalabb versenyző 3 éves volt, a legidősebb pedig negyven feletti. 

A kecskemétiek közül Radics Milán nevét kell kiemelni, aki az U19-es kategóriát meglepő könnyedséggel nyerte. Mivel a versenyszabályzat lehetővé teszi a felnevezést a pénzdíjas futamra, több egyesület mellett az MKB Bank Cycling Team is élt ezzel a lehetőséggel. Radics hatalmasat küzdve, a nagyon előkelő 3. helyet szerezte meg az idősebbek kötött, ahol a legtöbb hazai nevelőegyesület (DSI, KSI, Lotus Cycling Team, Kőbánya) képviseltette magát.

Az esemény egyik izgalmas és látványos eleme volt a Sziget Rush betétfutama. A budapesti fixis társaság kecskeméti indulókat is vonzott. A kerékpáros szubkultúra rajongói nagyon jó hangulatú versenyt produkáltak, népszerű színfoltja lehet a jövőben a belvárosi kerékpárversenyeknek.

Az MKB Bank Cycling Team csapata, hazánk talán legnépszerűbb kerékpáros hétvégéjén, a Tour de Zalakaroson zárja az országúti szezont. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában