Röplabda

2022.07.29. 20:13

Erki Milán lett a Röpke SE edzője

Augusztusban megkezdi a munkát a RÖPKE SE női röplabdacsapata, és már az is eldőlt, hogy a szakmai munkát a Kistexttől érkező, de kecskeméti kötődésű Erki Milán irányítja majd.

Nyitray András

Erki Milán (a kép jobb oldalán) és csapata. Fotó: Röpke SE

A 2022/2023-as szezonban a Röpke SE vezetőedzői pozícióját Erki Milán tölti be. Kecskeméti színekben hazai nevelésű játékosként számos bajnoki címet szerzett utánpótlás korosztályokban, illetve 2009 és 2017 közt a Kecskeméti RC keretét erősítette, ahol egy magyar bajnoki címmel és egy kupagyőzelemmel is gazdagodott. Az elmúlt másfél évben a Weczera Csaba által irányított Kistext SE másodedzőjeként tevékenykedett.

– Az idei év egy nagy kihívás lesz minden tekintetben. Az első szezonom lesz vezetőedzőként, ami egy teljesen más hozzáállást igényel a munkához, mint amit az eddigiekben kellett képviselnem. Emellett szervezetépítési célokat is meghatároztunk az idei szezonra a vezetőséggel, igyekszünk megerősíteni a Röpke SE gyökereit, hogy a jövőben egyre komolyabb célokat tűzhessünk majd ki, és érhessünk el – mondta Erki Milán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában