Labdarúgás

2022.06.12. 14:18

Fenyvesi Ferenc a Jánoshalma új edzője

Szombat délután kinevezték a megyei első osztályban szereplő, a mögöttünk álló idényben a 3. helyen végzett Jánoshalma új edzőjét. A klubvezetős a 2021/22-es idényben a Borota kispadján működő Fenyvesi Ferencet kérte fel a vezetőedzői feladatok ellátására, az új csapat építésére.

Vincze Miklós

Fenyvesi Ferenc a Borota csapatával szerzett ezüstérmet a megyei másodosztályú bajnokságban Fotó: Vincze Miklós

A megyei első osztályban az idén a 3. helyen végzett Jánoshalma az utolsó fordulóban, a bronzérem megszerzésével köszönt el az előző öt év sikeredzőjétől, Florin Nenadtól. A szerbiai mester eredményes éveket tudhat maga mögött, arany-, ezüst- és bronzérmet is szerzett a csapattal, tavaly sikeres NB III.-as osztályozót is megvívott a vezetésével a gárda.

A klubvezetés az idén a változtatás mellett döntött, hogy a nyáron megújuló keret egy új trénerrel vágjon neki a bajnoki küzdelmeknek. Szombat délután jelentették be, hogy Florin Nenad utóda az a Fenyvesi Ferenc lesz, aki a mögöttünk álló bajnoki évben a Borota csapatával szerzett ezüstérmet a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában. 

Balról jobbra: Bagi Gábor, a Tiszakécske II. edzője, Sarok ATtila, a Jánoshalmi FC technikai vezetője és Florin Nenad, a Jánoshalmi FC edzője a tavaszi, tiszakécskei mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában