Úszás

2022.05.25. 13:22

Hazai rendezésű kupán brillírozott a Bácsvíz-KVSC

A Bácsvíz-KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös rendezésében került sor a XXXVII. Bácsvíz Kupára a hétvégén, melyen 34 egyesület 500-nál is több versenyzője 1912 alkalommal állt rajtkőre.

Nyitray András

Illusztráció/shutterstock.com

 A rendező klub egyesülete 34 sportolóval nevezett a megmérettetésre. A csapatverseny győztese a Jövő SC csapata lett, a dobogó második fokára a Darnyi Tamás SC, míg a harmadikra a Debreceni Sportcentrum egyesülete állhatott fel. A Bácsvíz-KVSC a 6. helyen végzett. A hazai csapat összesen 20 érmet, köztük kilenc aranyat, öt ezüstöt és hat bronzot megszerezve zárta a kupát, emellett 59 pontszerző helyezés is összejött. Ki kell emelni Czeglédi Diána 200 méter vegyesen elért eredményét, mellyel korosztályos kupát nyert, de mellett Szilvási-Hazag Aliz és Mozsárik Levente is a dobogó legfelső fokára állhatott a Kecskeméti Fürdőben. Ezüstérmet szerzett még Mohay Janka, Szilvási-Hazag Aliz, Bali Dorottya, Czeglédi Diána, valamint bronzot Czeglédi Diána, Tarsoly Zsolt, Kaczkó Lilien, Kószó Botond és Szilvási-Hazag Aliz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában