Judo

2022.02.24. 07:00

Jó eredményeket ért el a Mogyi JC

Sikeres hétvégén vannak túl a Mogyi Bajai Judo Club versenyzői, hiszen két versenyen is szép eredményeket értek el Budapesten.

Márton Anna

Elégedettek lehettek a bajai versenyzők ezúttal Fotó: Mogyi JC

Előbb a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség által rendezett országos versenyen vettek részt, ahol összesen hat érmes helyezést könyvelhettek el. A legjobb eredményt Olasz Krisztina (II. divízió, 60 kg) érte el, aki aranyérmet szerzett. Emellett Olasz Krisztina (I. divízió, 60 kg), Győrfi Bence (II. divízió, 55 kg), Hédl Zsombor (V. divízió, 45 kg) és Magossy Balázs (V. divízió, 95 kg) is ezüstéremnek örülhetett. Szigeti Endre (V. divízió, 45 kg) a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

– Mindenki nagyszerűen küzdött, látszik, hogy a tudatos nevelési munka eredményeket hoz. Nagyszerű dolog, hogy egyesületünk a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség versenyein is részt tud venni, jó nézni a gyerekek örömét minden egyes apró siker után – mondta Radics Attila, a Mogyi JC és a junior női keret edzője. 

Hétvégén 42 egyesületből 124 versenyző érkezett a fővárosba a felnőtt Magyar Kupára is. Kiválóan szerepeltek a Mogyi versenyzői, akik az éremtáblázaton az előkelő harmadik helyet szerezték meg. Szigetvári Mercédesz (+78 kg) és Végvári Dániel (73 kg) első, Lajdi Csaba (55 kg) második lett. Bencze Réka (63 kg) az ötödik, míg Mattenheim Bálint (81 kg) a kilencedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában