labdarúgás

2021.11.20. 16:05

Vereséggel zárta az évet a Lajosmizse a Tiszakécske II. ellen

A Megye I. korábbról elhalasztott mérkőzésén a Lajosmizsei VLC a Tiszakécskei LC II. csapatát fogadta szombaton hazai környezetben. A találkozón a tiszakécskei akarat érvényesült, így a hazaiak vereséggel fejezték be az őszi szezont. A Tiszakécske jövő vasárnap még Jánoshalmán pótol újabb meccset.

Nyitray András

Hatodik helyen tele a Lajosmizse

Fotó: Nyitray András

– Az utolsó meccsünk nem sikerült jól, hiszen két hasonló szituációból gyors gólokat kaptunk – értékelt Árva Zsolt, a Lajosmizse játékos edzője. –Nem tudtunk talpra állni, de a második félidőben azért már sokkal jobban néztünk ki. Nem segített, hogy kényszerű cseréket is végre kellett hajtanunk, miközben a vendégek NB II.-es játékosokkal is erősödtek ezen a napon. Ez ma komoly akadályt jelentett számunkra abban, hogy szépen zárjuk utolsó meccsünket. Ezzel együtt az ősszel elégedettek lehetünk mindannyian, mert a tabella első felében pihenhetünk. Ez mindenképpen jó érzés.

Hatodik helyen telel a Lajosmizse
Fotó: Nyitray András

– Nagyon együtt volt a csapat, jól is játszottunk, az elején kijött, hogy sokkal lendületesebbek vagyunk – értékelt a Tiszakécske trénere, Bagi Gábor. – Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk, mert nagyon sokan nyújtottak kitűnő teljesítményt. Nem kell másképp készülnünk a Jánoshalma ellen sem, de az minden játékos lelkivilágának jót tenne, ha megszorítanánk, vagy akár legyőznénk a regnáló bajnokot. Minden idők legjobb őszi helyezése lenne az részünkről.

Lajosmizsei VLC–Tiszakécskei LC II. 2–5 (0–3)

Lajosmizse, 100 néző. Vezette: Kaszala Mihály (Geleta Mihály, Révész Norbert)

Lajosmizse: Házi – Rákóczi, Fekete T., Palotai, Borsos, Halasi, Tarnoczki, Kiss L. (Rigó 27.), Rapi, Dóka Z. (Menich 36.), Treiber. Játékos-edző: Árva Zsolt

Tiszakécske: Antal – Horváth A. (László 57.), Lovas A. (Steklács 33.), Dóka D. (Klemenc 75.), Káli (jelenfi 80.), Gréczi, Tóth-Molnár, Galacs, Tóth K.,

Lovas Zs., Szabó Á.. Vezetőedző: Bagi Gábor

Gólszerzők: Treiber (81.), Tarnoczki (87.) ill. Szabó Á. (8., 26.), Gréczi (35., 78.), Galacs (72.).

Sárga lap: Palotai (54.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában