Birkózás

2021.10.14. 11:30

Hatan jutottak el a kaposvári döntőre

Szombaton és vasárnap Gyöngyösön, Kaposváron és Szigetszentmiklóson rendeztek diák I.-es területi kötöttfogású diákolimpiai bajnokságokat, amelyeken a fiatalok az országos döntőért küzdöttek.

Nyitray András

A Kiskunfélegyházi BSE versenyzői közül öten kvalifikálták magukat a kaposvári fináléra. A 63 kilogrammos mezőnyben Tapodi Norbert, míg a 69 kilós súlycsoportban Bárány-Almási Tamás zárt az élen magabiztos teljesítménnyel. Szécsényi Kornél (85 kilogramm) második, Csillag Zalán (38 kilogramm) és Makra Benjámin (46 kilogramm) harmadik helyen végzett, ők szintén ott lehetnek eredményeik alapján a döntőben. A Bócsai BLSE részéről Petróczi Péter (35 kilogramm) és Németh Bálint (38 kilogramm) harcolta ki szintén a részvételt.

A diákolimpia országos döntője október 15-én (pénteken) veszi kezdetét Kaposváron, ahol összesen 14 súlycsoportban állhatnak szőnyegre a sportág reménységei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában